Vis met Thaise curry

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de de vis met ¾ van de rode currypasta en marineer 15 min.
  • 2 Kook de sperziebonen beetgaar.
  • 3 Verhit de olie in een hapjespan en bak op hoog vuur de vis samen met de sjalotjes aan, totdat de vis niet meer doorschijnend is.
  • 4 Haal de vis uit de pan en zet deze afgedekt op een warme plaats.
  • 5 Roerbak de courgette met de paprika 2 min. in de pan. Voeg de kokosmelk, de vissaus en de rest van de currypasta toe en laat deze saus nog 5 min. doorsudderen.
  • 6 Breng de curry op smaak met zout en peper. Schep de sperziebonen erdoor en verwarm alles al omscheppend.
  • 7 Verdeel de curry over de borden. Leg de vis en de garnalen erop en bestrooi met koriander.

Vis met Thaise curry is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept