Visschotel met pesto en sherry

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Snijd de zalmfilet in ca. 10 stukken. Meng in een kom de zalm met de mosselen, de garnalen, de pesto, de bosui en de sherry en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de inhoud van de kom gelijkmatig over de aluminium kookzak. Vouw de zak dicht en leg deze in het midden op de barbecue.
  • 4 Gril de vis in ca. 10 min. gaar. Open de zak en schep de vis in een schaal. Garneer met de basilicum en serveer met de partjes citroen.

Visschotel met pesto en sherry is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept