Zelfgemaakt amandelspijs

4
1,460 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Maal de amandelen fijn in de keukenmachine. Voeg de suiker en de citroenrasp toe en maal nog kort.
  • 2 Verpak de amandelspijs strak in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 dag in de koelkast rijpen om op smaak te komen.
  • 3 Meng er vlak voor gebruik de eidooiers door met een vork. Zonder eidooiers is de amandelspijs één maand in de koelkast houdbaar.

Zelfgemaakt amandelspijs is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met abrikozen
15 min Gebak
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met pesto en champignons
Bekijk recept