Zoek
Zoete geitenkaastoast met rucola
4
13 min-
Jumbo
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 verpakkingen zachte 35 geitenkaasjes met honing en kaneel (à 90 g)
4 sneetjes kletzenbrood
1 el olijfolie
1 el amandelschaafsel
25 g rucola
1 el honing
1 bakplaat
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 200 ?C. Verdeel de geitenkaas over het brood. Leg het brood met de geitenkaas op de bakplaat. Besprenkel met de olijfolie.
2
Bak de toast 8 min. in de voorverwarmde oven. Rooster intussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
3
Leg de toast op een schaal. Verdeel er de rucola over, besprenkel met de honing en bestrooi met het amandelschaafsel.
Zoete geitenkaastoast met rucola is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept