Zoete-aardappelfrieten met pesto-olijfmayo

4
45 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm en vervolgens in repen van 1 cm. Verdeel ze gelijkmatig over de bakplaat. Besprenkel met de olie en schep om. Strooi er zout en peper naar smaak over.
  • 2 Rooster de frieten in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin en gaar. Meng intussen de mayonaise met de yoghurt en de olijven.
  • 3 Schep de zoete-aardappelfrieten in zelfgevouwen puntzakken van bakpapier, dikke vouwblaadjes of een krant. Schep er een beetje pesto-olijfmayo op.

Zoete-aardappelfrieten met pesto-olijfmayo is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept