Bruschette vijgenjam met Italiaanse ham en kaas

14
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het stokbrood, deze worden niet gebruikt. Snijd het brood in 14 schuine plakken. Besprenkel de bovenkanten met de olie. Rooster het brood ca. 8 min. op het rooster in het midden van de oven. Neem de bruschette uit de oven en leg op een schaal. Verdeel er de vijgenjam en de prosciutto crudo over. Schaaf er de Pecorino Romano kaas over. Breng op smaak met versgemalen peper.

Bruschette vijgenjam met Italiaanse ham en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept