Barbecue-kippenvleugels met dip van crème fraîche

6
55 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng de barbecuesaus, honing en ½ tl tabasco tot een marinade. Bestrooi de kippenvleugels met peper en zout en bestrijk ze rondom met de marinade. Leg ze in de ovenschaal.
  • 2 Zet de ovenschaal op de barbecue en gril de kippenvleugels in ca. 50 min. gaar. Keer regelmatig.
  • 3 Meng ondertussen de crème fraîche en de rest van de tabasco tot een dip. Neem de kippenvleugels van de barbecue en leg ze op een schaal. Serveer met de dip.

Barbecue-kippenvleugels met dip van crème fraîche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept