Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.
  • 2 Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.

Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept