Kaastaart

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de suiker en de eieren op tot een schuimende massa. Voeg er de gezeefde bloem aan toe.
  • 2 Beboter een ronde taartvorm en bestuif met bloem. Giet er het deeg in en bak 45 min in de oven. Laat een beetje afkoelen op een rooster en haal het gebak dan uit de vorm.
  • 3 Verwarm intussen in een pannetje het limoensap, de zeste en de suiker en breng aan de kook. Laat 5 min koken en laat dan volledig afkoelen. Schep de kaas door deze stroop.

Kaastaart is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept