Zalmtartaar met kappertjes en verse kruiden

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de vinaigrette: meng de olijfolie met de ansjovisfilets, de kappertjes, de sojasaus, de sjalot, de azijn, de knoflook, de gember en de bieslook. Kruid met zout en peper en laat 10 min rusten in de koelkast.
  • 2 Snij de zalm in kleine blokjes en besprenkel met de vinaigrette.
  • 3 Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaas en leg er het zalmmengsel op. Werk af met plukjes waterkers en met de dille.

Zalmtartaar met kappertjes en verse kruiden is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept