Express-fricassee van kabeljauw

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter op een zacht vuur smelten in een stoofpan en giet er de bloem in. Meng en laat 2 min al roerend bakken. Voeg dan de visbouillion al kloppend toe en laat enkele minuten warmen.
  • 2 Voeg de witte wijn, de mosterd en het citroensap toe en kruid met zout en peper. Leg de blokjes vis in de saus en voeg er de room aan toe. Hou warm.
  • 3 Bak de wortelen, erwten en champignons kort in warme olijfolie. Voeg ze toe aan de fricassee en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Werk af met de peterselie en dien op met gekookte witte rijst.

Express-fricassee van kabeljauw is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept