Lendebiefstuk met tomatensalade en frietjes van zoete aardappel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Strooi het paprikapoeder over de zoete aardappelen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 25 min in de oven; schep ze tussendoor geregeld om.
  • 2 Meng de twee soorten tomaten met de lente-uitjes. Meng de wijnazijn met de olijfolie en de suiker en schep dit mengsel door de tomatensalade. Voeg de basilicumblaadjes toe en kruid met zout en peper.
  • 3 Verwarm een grillpan op een hoog vuur. Besprenkel het vlees met olie en bak het aan elke kant 2 min in de pan. Kruid met zout en peper en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Serveer met de tomatensalade en de frietjes.

Lendebiefstuk met tomatensalade en frietjes van zoete aardappel is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofpot Van Lendebiefstuk En Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lendebiefstuk à la Niçoise
0 min
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept