Tarte tatin van rode biet en feta met balsamicocrème

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de sjalotten karamelliseren in een beetje boter. Voeg de plakken biet en 1 tl balsamicocrème toe. Laat sudderen tot de biet zacht is. Kruid met peper.
  • 2 Vet twee springvormen in met boter en schep er de bieten met sjalot in. Leg er de plakjes appel bij. Snij uit het bladerdeeg twee cirkels even groot als de bakvormen. Dek elke vorm af met een vel bladerdeeg en bak 25 min in de oven.
  • 3 Haal de bakvormen uit de oven en laat 5 min rusten. Keer de tatintaartjes om op borden en verdeel er de feta over. Strooi er tijmblaadjes bij en besprenkel met een beetje balsamicocrème. Dien op met een frisse salade.

Tarte tatin van rode biet en feta met balsamicocrème is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Foie gras met appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pakketjes van geitenkaas
27 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsvruchten met balsamicocrème
15 min
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept