Zoek
Petits-gris met kruidenboter
3
10 min
Simply you
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 El peterselie, fijngehakt
4 El dille, fijngehakt
1 teentje knoflook, gepeld en gesnipperd
1 sjalot, gepeld en gesnipperd
1 theelepel pastis
tabasco
250 g malse boter
16 lege slakkenschelpen
16 escargots petits-gris (bokaal)
zout, peper
stokbrood
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de boter met de peterselie, dille, knoflook, sjalot, pastis en enkele druppels tabasco. Kruid met zout en peper.
2
Leg in elke schelp een escargot en schep er een lepeltje kruidenboter bij. Leg de schelpen op een bakplaat.
3
Zet 10 min in de oven. Dien de escargots op met knapperig stokbrood.
Petits-gris met kruidenboter is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Houmous, surimi en verse vijgen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paninitosti met tonijn
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept