Petits-gris met kruidenboter

3
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de boter met de peterselie, dille, knoflook, sjalot, pastis en enkele druppels tabasco. Kruid met zout en peper.
  • 2 Leg in elke schelp een escargot en schep er een lepeltje kruidenboter bij. Leg de schelpen op een bakplaat.
  • 3 Zet 10 min in de oven. Dien de escargots op met knapperig stokbrood.

Petits-gris met kruidenboter is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Houmous, surimi en verse vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paninitosti met tonijn
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept