Panna cotta met yoghurt

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatineblaadjes 5 min weken in koud water. Verwarm de room en de suiker in een pannetje en meng tot de suiker volledig is opgelost. Laat nog 3 min warmen op een zacht vuur. Knijp de gelatine uit, zet het pannetje van het vuur en laat de gelatine volledig oplossen in de warme room. Laat de room afkoelen tot hij dikker wordt. Doe de yoghurt in een kommetje en schep er de room onder.
  • 2 Verdeel het roommengsel over kleine schaaltjes en zet ze 2 à 4 u in de koelkast tot ze opgesteven zijn. Rasp de citroenzeste en pers de citroen uit. Meng in een kommetje de honing met 2 à 3 el citroensap en de zeste.
  • 3 Ontvorm de panna cotta’s op de borden, schep er honingsaus over en werk af met gehakte pistachenoten en muntblaadjes.

Panna cotta met yoghurt is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept