Pannetjes met ei

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Leg in vier gietijzeren pannetjes (of individuele ovenschaaltjes) een vierkantje bladerdeeg iets groter dan de schaaltjes, en leg daarop een vel bakpapier. Leg er bakbonen op en bak het deeg 8 min voor in de oven
  • 2 Haal de schaaltjes uit de oven, verwijder de bakbonen en duw de deegbodem voorzichtig een beetje platter. Borstel hem in met de losgeklopte eidooier en leg op elk taartje twee sneetjes ham. Breek voorzichtig een ei in elk pannetje. Giet er telkens 1 el room bij en strooi er parmezaan over. Kruid met zout en peper.
  • 3 Zet de pannetjes weer in de oven en bak ongeveer 12 min, tot het deeg goudbruin gebakken is en het eiwit gestold is. Strooi er bieslook over en versier met preikiemen.

Pannetjes met ei is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Paprika-eibloemen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Letterkoekjes
1u30 min Gebak
Bekijk recept
Pastaschotel met courgette en spek
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept