Pavlova met granaatappelcoulis

4
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Klop de eiwitten schuimig. Voeg voorzichtig het gezeefde maiszetmeel, de suiker en de azijn toe en klop verder op tot een zeer stevig mengsel. Giet het eiwitmengsel op een bakplaat bedekt met bakpapier en vorm een cirkel van zo’n 20 cm diameter. Verlaag de temperatuur van de oven tot 120°C en zet de meringue 1 u in de oven. Laat volledig afkoelen in de oven.
  • 2 Zet in een steelpan 2/3 van de granaatappelpitten op het vuur, samen met de rode vruchten, de kaneel en de honing. Laat 10 min pruttelen. Haal de coulis door een zeef en laat afkoelen. Voeg er de rest van de granaatappelpitten aan toe.
  • 3 Klop de room op tot hij stevig is. Leg de meringue op een schaal, bedek met room en granaatappelcoulis. Laat rusten in de koelkast.

Pavlova met granaatappelcoulis is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker


Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept