Ragout van konijn met bier

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de stukken konijn met peper en zout. Haal door de bloem en klop het teveel eraf. Verhit wat boter in een stoofpot en bak de stukken konijn goudbruin.
  • 2 Haal het vlees uit de stoofpot en bewaar apart. Zet het vuur lager en bak de uien en de met mosterd en suiker besmeerde sneden peperkoek. Laat even sudderen. Giet de stukken konijn, de azijn, de tijm en de laurier erbij en bevochtig met het bier.
  • 3 Laat 1 u sudderen tot het vlees van de beenderen loskomt. Serveer in de stoofpot met verse peterselie.

Ragout van konijn met bier is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept