Taboulé van parelgerst, wintergroenten en noten

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de blokjes rodebiet in een ovenschaal en giet er 1 tl olijfolie over, kruid met peper en zout. Doe hetzelfde in een andere ovenschaal met de spruiten, de rode ui en de schijfjes aardpeer. Zet de twee schalen 10 à 15 min onder de grill, tot de groenten gaar en krokant zijn.
  • 2 Kook de parelgerst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snipper de lente-ui en de bieslook.
  • 3 Giet koolzaad- of notenolie over de parelgerst en maak de korrels los met een vork. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de stukjes noot, de lente-ui en de bieslook toe. Laat afkoelen op kamertemperatuur. Dien de taboulé op met de gegrilde groenten.

Taboulé van parelgerst, wintergroenten en noten is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taboulé van quinoa met garnalen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese taboulé
Bijgerecht
Bekijk recept