Perentaart met hazelnoot

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beboter een bakvorm van 25 cm diameter. Meng de hazelnoten met de suiker en 1 el bloem. Zeef de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout en voeg toe aan het notenmengsel.
  • 2 Klop de eieren in een andere kom op tot ze schuimig zijn. Voeg ze toe aan de bloem met de melk, de vanillesuiker en 80 g afgekoelde boter.
  • 3 Schep het deeg in de bakvorm. Leg de perenreepjes erop. Besprenkel met de rest van de suiker en de boter. Bak 35 min in een voorverwarmde oven van 170 °C. Dien op met slagroom.

Perentaart met hazelnoot is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept