Millefeuille van chocolade, koffie en kastanjecrème

4
5 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de chocolade smelten au bain-marie. Leg bakpapier op een schaal en vorm met de achterkant van een lepel 16 dunne rondjes van ongeveer 8 cm diameter. Laat afkoelen in de koelkast.
  • 2 Klop de room en de masarpone op tot een schuimige massa. Voeg de kastanjecrème en de koffie toe.
  • 3 Smeer een beetje van deze crème op 4 chocoladerondje en bedek met een tweede rondje. Herhaal tot je vier torentjes van vier chocoladerondjes hebt. Eindig met een rondje chocolade. Werk af met cacaopoeder.

Millefeuille van chocolade, koffie en kastanjecrème is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatella In Shiitake-kastanjesaus
20-30 min -
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept