Ganzenlever op een stokje met notenkorst

4
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de chocoladesaus: breng de bouillon en de port aan de kook. Laat tot de helft inkoken. Voeg de chocolade toe en laat smelten. Kruid met peper en zout.
  • 2 Hak de noten fijn en gril ze in de pan. Bestrooi met peperkoekkruidenmengeling.
  • 3 Maak met 2 koffielepels kleine bolletjes van de ganzenlever. Rol ze door de notenmengeling en laat 1 u rusten in de koelkast. Bestrijk een bord met de chocolade- saus, prik de ganzenleverbolletjes op stokjes en serveer.

Ganzenlever op een stokje met notenkorst is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei met amandelkorst en beurre blanc
45 min-
Bekijk recept
Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kaas in een notenkorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept