Macarons met witte chocolade

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150° C. Voor het macarondeeg: het is belangrijk dat de eiwitten op kamertemperatuur zijn. Meng het amandelpoeder met de gezeefde bloemsuiker. Klop de eiwitten tot sneeuw met 1 tl kristalsuiker. Voeg de rest van de suiker toe zodra het stijf begint te worden. Klop tot een stevige, glanzende massa. Schep er voorzichtig het amandelmengsel door en voeg de kleurstof toe.
  • 2 Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep het beslag in een spuitzak met een niet gekarteld mondstuk. Spuit rondjes ter grootte van een stuk van 2 euro. Zet 15 min. in de oven en laat afkoelen op een rooster.
  • 3 Voor de vulling: breng de room aan de kook. Doe de chocoladestukjes in een kom en giet de room erover. Roer tot alle chocolade volledig gesmolten is. Laat een halfuurtje opstijven en plak telkens twee macarons tegen elkaar met 1/2 tl vulling.

Macarons met witte chocolade is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
Macarons met matcha
1u45 min Gebak
Bekijk recept