Komkommervelouté met grijze garnalen

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de look in olie en voeg de rucola en de komkommerblokjes toe. Giet er een halve liter warm water bij, verkruimel het bouillonblokje en laat 5 min. koken.
  • 2 Haal van het vuur, giet er 200 ml ijskoud water bij en voeg de ricotta en de munt toe.
  • 3 Mix de soep en kruid met peper en zout. Giet in glazen en versier met grijze garnalen, pijnboompitten en bieslook.

Komkommervelouté met grijze garnalen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommervelouté
30 min Voorgerecht
Bekijk recept