Bruschetta met ricotta en champignons

4
27 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de radicchiobladeren met de olijfolie en een snuifje zout en laat 30 min marineren. Maak de confituur van gekaramelliseerde uien. Verhit de olie in een pot, fruit de ui 20 min en voeg wat water toe indien nodig. Voeg de honing en de azijn toe, zet het vuur lager, kruid met peper en zout en laat karamelliseren.
  • 2 Bak de champignons 3 min in de boter, kruid met peper en zout en hou warm.
  • 3 Meng de ricotta met de melk tot een romig geheel. Smeer het op de sneden brood, leg de radicchiobladeren erop en eindig met de uienconfituur. Zet 4 min onder de grill.
  • 4 Haal uit de oven en verdeel de champignons onmiddellijk erna over de boterhammen. Versier met enkele rucolablaadjes en dien onmiddellijk op.

Bruschetta met ricotta en champignons is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept