Kip met champignons, marsalasaus en paccheri

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kipfilets tussen twee vellen plastic folie en bewerk met een deegrol of een vleeshamer. Verwijder de folie. Beleg de kipfilets met wortelreepjes, rol ze op en wikkel ze in speksneetjes. Bak ze overal goudbruin in een ovenvaste stoofpot in wat olie.
  • 2 Snipper de look, de sjalot en de champignons fijn. Bak alles even aan in een klontje boter in een pan en doe daarna in de stoofpot.
  • 3 Giet de marsala en de rozijnen erbij en zet 20 min in de oven. Kruid met peper en zout. Kook intussen de pasta en schik op de borden. Voeg de kip en de champignons toe en versier met verse peterselie.

Kip met champignons, marsalasaus en paccheri is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept