Mosselen met pittige saus

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mosselen met de wijn in een afgedekte kookpot tot de schelpen opengaan. Haal uit de pot en laat afkoelen. Haal drie vierde uit de schelpen.
  • 2 Meng alle ingrediënten van de vinaigrette.
  • 3 Serveer de mosselen, met en zonder schaal, in een schotel, besprenkeld met de vinaigrette en bestrooid met de sesamzaadjes.

Mosselen met pittige saus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept