Butternut met een vulling van champignon, geitenkaas

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Onpit de butternuts, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie voor je ze 40 min in de oven bakt.
  • 2 Was de Parijse champignons. Giet de shimeji in een kom, kruid met peper en zout, meng met de Parijse champignons, besprenkel met een scheut olijfolie en meng goed.
  • 3 Vul de gekookte pompoenen met het champignonmengsel en bestrooi met de geitenkaas. Zet 15 min in de oven. Versier met verse oreganoblaadjes.

Butternut met een vulling van champignon, geitenkaas is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
In sesam gepaneerde butternut, salade met dadels en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken ganzenlever met roze peper en gebraden butternutpastilles met sesam
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met blokjes Comté en gebakken bospaddenstoelen
20 min
Bekijk recept