Konijnenrillettes

5
270 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het konijn even aan in wat eendenvet, in een stoofpot. Voeg de fijngesnipperde ui, de wortelschijfjes, de tijm en de laurier toe. Kruid met peper en zout. Deglaceer met de witte wijn en zet onder in water. Laat ongeveer 2 u sudderen onder deksel. Haal het konijn uit de pot. Laat het kookvocht indikken en giet door een zeef.
  • 2 Ontbeen het konijn en doe het vlees opnieuw in de pot. Bevochtig met het ingedikte vocht en de rest van het eendenvet en laat nog 2 u konfijten op een zacht vuur. Kruid bij indien nodig. Giet in een terrine, laat afkoelen en zet in de koelkast.
  • 3 Verdeel de rillettes over serveerglaasjes en versier met rozemarijn. Serveer met geroosterd boerenbrood.

Konijnenrillettes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker