Zoek
Ceviche van zeebrasem
4
Simply you
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
180 ml limoensap
100 ml sinaasappelsap
de zeste van 1 limoen
de zeste van ½ sinaasappel
30 g verse gember, geraspt
1 kleine rode peper, ontpit en in fijne ringen
2 zeebrasemfilets
½ rode ui, in fijne ringen
4 radijzen, in fijne plakjes
40 g dille
extra vierge olijfolie
zeezout, zwarte peper
Bereiding
1
Meng het citrussap met de zeste, de gember en het pepertje en zet fris.
2
Snij de zeebrasem in flinterdunne sneetjes en schik op de borden. Besprenkel met het sap en versier met de rode ui en de radijzen.
3
Bestrooi met enkele plukjes dille. Breng op smaak met een snuifje zout, peper en enkele druppels olijfolie.
Ceviche van zeebrasem is een recept van
Simply you
Dit vind je misschien ook lekker
Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Turkse Stoofpot Van Zeebrasem
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept