Ceviche van zeebrasem

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het citrussap met de zeste, de gember en het pepertje en zet fris.
  • 2 Snij de zeebrasem in flinterdunne sneetjes en schik op de borden. Besprenkel met het sap en versier met de rode ui en de radijzen.
  • 3 Bestrooi met enkele plukjes dille. Breng op smaak met een snuifje zout, peper en enkele druppels olijfolie.

Ceviche van zeebrasem is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Turkse Stoofpot Van Zeebrasem
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept