Gehaktschotel parmentier

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en de wortelen.
  • 2 Snij beide in blokjes en kook ze gaar in een bodempje water met het kruidentuiltje en het teentje knoflook (in zijn geheel). Laat de groenten uitlekken, verwijder de knoflook en het kruidentuiltje en pureer de groenten met 50 g boter.
  • 3 Meng intussen het gehakt met het ei en het paneermeel. Kruid met zout en peper. Bak het gehakt rul in de rest van de boter, roer en prak daarbij voortdurend met een vork. Schep het vlees in een ovenschaal en schep de puree erover. Zet enkele minuten onder de voorverwarmde grill en dien meteen op.

Gehaktschotel parmentier is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept