Zalm op vel gebakken, tomatensalsa

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de limoenhelften.
  • 2 Voor de tomatensalsa: meng de tomatenblokjes, de ringetjes lente-ui, de look en 1 el olijfolie en breng op smaak met een snuifje peper en zeezout.
  • 3 Kruid de zalmstukken met peper en zout en bak 3 min aan elke kant in een warme pan, de velkant eerst. Voeg de tomatensalsa toe op het einde van de baktijd en laat sudderen. Pers de limoenhelften uit over de bereiding. Bestrooi met peterselie en serveer met de basmatirijst en de gebakken limoenhelften.

Zalm op vel gebakken, tomatensalsa is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept