Asperges op z’n Vlaams

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kontje van de asperges en schil ze. Kook volgens onze aanwijzingen en hou daarna warm.
  • 2 Kook de eieren 10 min. Pel en verbrokkel de eieren met een vork. Smelt de boter en voeg het citroensap toe terwijl je het mengsel opklopt. Haal van het vuur, kruid met peper en zout, voeg het verbrokkelde ei en de gehakte peterselie toe en meng.
  • 3 Serveer de asperges, afgewerkt met de eiersaus, op warme borden.

Asperges op z’n Vlaams is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept