Gevuld witloof in een spekjasje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Was het witloof en snij overlangs door. Verwijder de middelste bladeren.
  • 2 Meng het gehakt met de fijngehakte tijm en rozemarijn, de eidooier en het paneermeel in een kom. Kruid met peper en zout en maak er 8 rolletjes van. Schik een gehaktrolletje op elke witloofhelft, bedek met de andere helft en duw zacht aan. Wikkel elk vleesrolletje in een speksneetje en hou bij elkaar met keukentouw.
  • 3 Schik het gevulde witloof in een beboterde ovenschotel. Giet er de gevogeltefond bij en bak 40 min. terwijl je regelmatig bevochtigt met de gevogeltefond. Serveer met aardappelpuree.

Gevuld witloof in een spekjasje is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis in een spekjasje
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse lamsfilet in een spekjasje
0 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept