Macceroni à la caprese

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten kokend water volgens de kooktijd op de verpakking.
  • 2 Snij ondertussen de tomaten horizontaal in 2, ontpit en snij in blokjes. Snij de mozzarella in kleine blokjes en doe alles in een grote kom. Voeg het gehakte basilicum toe en de olijfolie, kruid bij met peper en zout.
  • 3 Giet de pasta af in een vergiet en doe meteen in de kom. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dien meteen op om ten volle van het warm/koud contrast te kunnen genieten.
  • 5 Zet balsamicoazijn op tafel, zodat elkeen naar eigen smaak kan toevoegen.

Macceroni à la caprese is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla Caprese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caprese-salade met gegrilde nectarine
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paprika-tomaat-salsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept