Salade van nieuwe aardappelen met garnalen

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en ciderazijn. Breng op smaak met peper en zout. Voeg een mespuntje paprikapoeder toe.
  • 2 Stoom de aardappelen (in de schil) gaar. Pel ze, snijd ze in dikke plakken en schep er 2 eetlepels van de mosterdsaus door.
  • 3 Snipper de dragonblaadjes en de bieslook. Spoel de tuinkers. Voeg de kruiden en de tuinkers toe aan de aardappelsalade van zodra de aardappelen afgekoeld zijn. Schep voorzichtig door elkaar. Proef en kruid eventueel bij met nog wat peper, zout en paprikapoeder.
  • 4 Schik de aardappelsalade en garnalen op een bord. Serveer met een schepje mosterdsaus.

Salade van nieuwe aardappelen met garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept