Lamsbout van de bedoeïenen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een dag op voorhand: meng de olijfolie met harissa in een ovenschotel. Voeg gemalen komijn en koriander toe, meng goed en wentel hierin de lamsbout. Dek af en laat rusten in de koelkast. Draai af en toe om.
  • 2 Neem de lamsbout 1 uur voor het bakken uit de koelkast.
  • 3 Verwarm de oven voor op th. 6/7 – 200°C. Bak de bout 35 min. in de oven. Kruid aan beide kanten, bedek met de fijngesneden verse kruiden en bak nog 8 min. (reken in totaal 35 min. per kg).
  • 4 Wikkel in aluminiumfolie en laat minstens 5 min. rusten vooraleer te versnijden.
  • 5 Dien onmiddellijk op met raapjes met rozijnen en couscous met amandelen.

Lamsbout van de bedoeïenen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rijst Met Dadels
20-30 min -
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept