Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het vlees minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Wrijf de champignons schoon met keukenpapier, spoel ze niet in water. Verwijder de steeltjes en vul de hoedjes met pesto. Leg ze achtereenvolgens in een ovenschaal. Laat ze 10 min. in de oven bakken.
  • 4 Verwarm ondertussen een grillpan zonder toevoeging van vetstof op vrij hoog vuur. Bestrijk de tussenribstukken met de olijfolie en leg ze in de hete pan. Laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid op het einde met peper en zout. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.
  • 5 Dien warm op met de champignons. Serveer met in olie met fleur de sel en tijm gebakken aardappeltjes in de schil en met een gemengde salade, enz.

Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept