Frittata met prosciutto, rucola en Parmezaanse kaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Leg bakpapier op de ovenplaat, leg er de sneetjes ham op en laat ongeveer 8 min. bakken tot ze knapperig zijn.
  • 3 Klop de eieren los met de room, kruid met peper en een beetje zout.
  • 4 Hak de rucola grof.
  • 5 Smeer een ronde diepe taartvorm lichtjes in met olie. Leg 4 sneetjes ham op de bodem, dan de helft van de rucola en vervolgens kaasschilfers. Giet er een beetje eimengsel op, leg er dan de resterende ham en rucola op. Voeg de resterende eieren toe en bedek met schilfers kaas.
  • 6 Bak 25 tot 30 min. in de oven.
  • 7 Dien warm of koud op, als voorgerecht of als hoofdgerecht met een salade.

Frittata met prosciutto, rucola en Parmezaanse kaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept