Koolvishaasje met kerstomaatjes

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Spoel en droog de aardappelen. Doe ze in een ovenschaal (liefst van aardewerk) met 2 teentjes knoflook, 2 laurierblaadjes en 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de oven en schep de aardappelen geregeld om.
  • 3 Kruid de koolvis met peper en zout. Leg ze in de schaal bij de aardappelen en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Zet nog 10 minuten in de oven, of iets langer al naargelang de dikte van de vis.
  • 4 Pel intussen de andere 2 knoflookteentjes en snijd ze in fijne plakjes. Spoel de kerstomaten, maar laat ze aan de trosjes. Dep ze droog.
  • 5 Doe de knoflookplakjes in een pannetje met 2 eetlepels olijfolie en laat op zacht vuur 3 minuten konfijten. Voeg de trostomaten en 1 eetlepel balsamicoazijn toe, kruid met peper en zout. Zet het vuur iets hoger en laat nog 10 minuten verder konfijten. Schep de tomaten geregeld om.
  • 6 Serveer de koolvis met de aardappelen en de kerstomaten.

Koolvishaasje met kerstomaatjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerd koolvishaasje met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
KOOLVIS MET KAASKORSTJE EN HAMCHIPS
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse visballetjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept