Gegrild rundvlees met pestosaus van tomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het vlees minstens 30 min op voorhand uit de koelkast.
  • 2 Doe de tomaten met hun olie in de kom van een keukenrobot, samen met de gepelde en gehakte look, de pijnboompitten, het basilicum, 10 cl olijfolie en de parmezaan.
  • 3 Mix alles tot een homogene puree en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verwarm een grillpan (zonder vetstof) op vrij hoog vuur. Smeer de ribstukken in met olijfolie en leg ze in de heel warme pan. Laat ze 1 min. 30’ dichtschroeien aan elke kant, verlaag dan het vuur en laat ze nog verder bakken, volgens je eigen smaak. Kruid op het einde met peper en zout. (Je kan ze ook op de barbecue bakken).
  • 5 Serveer de ribstukken met de pesto, een lekkere salade en aardappelen in de schil.

Gegrild rundvlees met pestosaus van tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept