Risotto met rode biet en mozzarella di buffala

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de gevogeltebouillon en houd hem warm.
  • 2 Schil de bieten en snij ze in kleine stukjes.
  • 3 Snipper de sjalot fijn. Laat deze fruiten zonder te verkleuren in de olijfolie. Giet er de rijst bij en meng 2 minuten. Voeg er een pollepel bouillon aan toe en blijf roeren. Voeg een volgende pollepel toe als de vloeistof geabsorbeerd is. Voeg de rode biet toe. Laat verder garen door beetje bij beetje de bouillon toe te voegen. Wanneer de risotto gaar is, voeg je de boter, de gerookte ham en de grofgehakte trevisosla toe. Doof het vuur, meng snel en dek af. Laat nog een 5-tal minuten opzwellen.
  • 4 Dien op in een diep bord en bestrooi met de in fijne blokjes gesneden mozzarella.

Risotto met rode biet en mozzarella di buffala is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Artisjoknestjes Riviera
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde groenten met espuma van mozzarella
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine crumbles met tomaten en mozzarella
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croque madame met truffel en kwartelei
7 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept