Roze garnalen en taboulé

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de groentebouillon aan de kook. Voeg de Ras el Hanout toe en giet dit mengsel over de couscous. Regelmatig omroeren met een vork tot wanneer de couscous koud is.
  • 2 Mix de tomaten en voeg deze bij de couscous.
  • 3 Hak de munt en de koriander fijn. Snij de rode ui, de komkommer en de paprika’s in kleine stukjes. Meng het geheel goed en breng op smaak met peper, zout en olijfolie.
  • 4 Dresseer het bord met de taboulé en de garnalen. Werk af met een beetje koriander.

Roze garnalen en taboulé is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taboulé van quinoa met garnalen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese taboulé
Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept