Curry van scampi’s met kokosmelk

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de gesnipperde ui 5 min. in de olie in een stoofpan op zacht vuur. Bestrooi met kerriepoeder, roer 1 min., voeg dan de kokosmelk toe, de pindakaas, de sojasaus, de sambal en het limoensap. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
  • 2 Pel intussen (de vooraf ontdooide) scampi’s, maar laat er het staartstukje aan.
  • 3 Doe de scampi’s bij in de saus en laat dan nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte bladpeterselie toe.
  • 4 Serveer warm met basmatirijst en gewokte groenten.

Curry van scampi’s met kokosmelk is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept