Mosselen met tomaten en sambal

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de mosselen schoon en spoel ze grondig. Ontpit en snij de tomaten in blokjes.
  • 2 Doe de olie in een grote stoofpan en fruit hierin de gehakte sjalotten en de geperste looktenen op zacht vuur. Voeg na 5 min. de sambal toe, de mosselen, de tomaten en de witte wijn. Zet een deksel op de pan en verwarm 5 min. op hevig vuur, schud de mosselen regelmatig op tot ze allemaal open zijn.
  • 3 Dien meteen op, bestrooid met gehakte koriander. Serveer met knapperig brood.

Mosselen met tomaten en sambal is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept