Asperges op Vlaamse wijze

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges met een dunschiller en breek het uiteinde. Bind ze met keukentouw in bundels en doe ze in een hoge pot met koud water. Voeg zout toe, breng aan de kook en laat naar gelang van de dikte van de asperges 10 tot 15 min. pruttelen op een zacht vuur. Haal de asperges uit het water en laat ze uitlekken.
  • 2 Kook de eieren hard. Pel ze en plet ze met een vork. Hak de peterselie fijn. Laat de boter smelten in een steelpannetje en voeg het citroensap toe. Meng met een garde. Haal van het vuur, zout en peper. Voeg de eieren en de peterselie toe. Meng.
  • 3 Verdeel de asperges over de borden en overgiet ze met de saus.

Asperges op Vlaamse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept