Quinoasalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de quinoa zorgvuldig en kook hem gaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Snijd het uiteinde van de asperges en blancheer ze kort. Laat daarna schrikken onder koud water zodat ze hun mooie groene kleur behouden.
  • 3 Snijd de tomaten in partjes. Spoel de komkommer en de venkel en snijd in kleine blokjes. Hak de munt en de koriander fijn.
  • 4 Meng de groenten, de sambal oelek en de groene kruiden onder de quinoa.
  • 5 Maak een dressing door alle ingrediënten te mengen, giet deze over de quinoasalade en serveer koud. Werk af met fijn gesnipperde koriander.

Quinoasalade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept