Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm

12
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten in twee en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout en zet ze omgekeerd op keukenpapier.
  • 2 Breng een kommetje gezouten water aan de kook. Doe er de rijst in, de erwten en de in blokjes gesneden zalm. Laat 10 min. zacht koken, giet dan af in een vergiet en spoel goed onder koud water.
  • 3 Meng de yoghurt met de mayonaise, de bieslook, het citroensap, peper en zout. Giet deze saus over de rijst en meng goed zodat de zalm in kleine stukjes uiteenvalt. Dep de binnenkant van de halve tomaten droog en vul ze. Serveer koel op een bedje van fijngesneden kropsla, als voor-, hoofd- of buffetgerecht.

Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept