Crumble van veenbessen met amandelen

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th 6 (180°C).
  • 2 Beboter een ovenschotel.
  • 3 Hak de amandelen grof in de kom van een keukenrobot. Zet ze opzij.
  • 4 Doe er de speculazen, de suiker en de boter in. Mix het geheel en doe de bereiding in een kom.
  • 5 Voeg er de bloem aan toe en bewerk het deeg met de vingertoppen tot een zanderige mengeling.
  • 6 Maak de vruchten schoon, spoel ze, droog ze voorzichtig af en doe ze in de schotel.
  • 7 Bestrooi ze met amandelen en bedek ze vervolgens gelijkmatig met deeg.
  • 8 Bak de bereiding 40 min. in een warme oven.
  • 9 Dien lauw op.

Crumble van veenbessen met amandelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept