Tarte tatin met raap en chorizo

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de rapen, snijd ze in 2 en kook ze gedurende 15 min in een bakpan met de boter, het water, zout en peper.
  • 2 Snijd elke chorizo in
  • 2
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Beboter een taartvorm en leg de rapen en chorizo erin. Leg ze dicht op elkaar en wissel chorizo en raap af. Bestrooi met komijn en bedek met het deeg. Vouw de randen van het deeg tussen het garnituur en de vorm. Maak in het midden een gaatje en laat gedurende 25 min bakken in de oven.
  • 5 Haal de taart uit de oven en meteen uit de vorm door die omgekeerd op een bord te leggen.
  • 6 Dien warm op als voorgerecht, samen met een salade.

Tarte tatin met raap en chorizo is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept